Translate

mandag den 27. maj 2013

Nogle stille dage

I går var der jo sidste vejning for denne omgang. Det blev til et samlet vægttab på 2,9 kg og 22,5 cm fordelt på talje: 3,5 cm, hofte: 7.5, bryst: 5 cm, lår v/h: 3/2 cm, arm v/h: 1/0.5 cm. Jeg er ret tilfreds med resultatet. Selvom det ikke er alverden, så betyder det stadig en del, når kiloene ikke kommer på igen om lidt. Og så kan man tydeligt se forskel - bedøm selv:

Før                                                                                    Efter 5 uger
Jeg synes, at man kan se meget forskel op min mave - hvor jeg før så og følte mig meget oppustet, føler jeg nu, at min mave er blevet meget mere fast, flad og trimmet :) Det er bare så dejligt! Selvom det ikke blev til en hel sixpack, føler jeg mig meget bedre tilpas i bikini nu, end jeg gjorde for en måned siden :) 

Resten af denne her uge, står den på ikke så meget træning og forholdsvis kulhydratholdig mad, skal jo være klar til at cykle i 12 timer på lørdag når starten til Bianchi Melfar går kl. 10.00 :) Der bliver nok lige plads til en lille cykeltur i morgen eller onsdag, men ellers skal jeg bare holde træningsfri, så energien bliver fuldt opladet ;)

Selvom det ikke virker så sundhedsorienteret ikke at træne og spise masser af kulhydrater, så er det lidt nødvendigt op til en så hård konkurrence. Sundhed er jo igen et vidt begreb, og jeg er sikker på, at de færreste fagkyndige indenfor udholdenhedstræning ville mene, at det er sundt at gennemføre et 12-timers cykelløb med energiunderskud, det er vigtigt at få fyldt sukkerdepoterne i musklerne op, så kan man også præstere bedre og længere. 

Jeg håber, at du derimod får trænet igennem og nydt det dejlige vejr. Og husk, at hvis du bare træner rigeligt, behøver du ikke tænke så meget på, hvad du spiser ;) Fedt og sukker er ikke så godt for nogen, men det kan sagtens indgå i en god og varieret kost hos den, der træner - cardio vel og mærke ;) 

Fortsat god aften :)

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet